miércoles, 25 de agosto de 2010

Valoració durant el primer any de L'e-portafoli d'estudis

Bé, realment crec que jo no sòc la més apropiada per fer una valoració d'aquest projecte, i no perque no em sembli una bona idea o cregui que es una bojeria (perque no ho crec i estic molt a favor d'això), sinò perque degut a les meves multitudinàries activitats no he pogut dedicar molt de temps a aquest magnífic projecte.
Cal dir, que des de es primer dia, vaig considerar aquesta eina com un instrument super útil per tots nosaltres; i, es més, em sento afortunada de haver pogut participar en aquest...
Al principi, crec que com a tots, em va costar un poc arribar a utilitzar-ho d'una manera adequada, però amb el pas temps (I AMB L'AJUDA DE LA GEMMA), i sempre comptant amb la limitació de temps que tenia cada dia, vaig anar dominant-lo i poc a poc em va semblar una eina molt més interessant del que m'havia semblat en un principi.
La vertitat es que m'hagués agradat molt haver pogut dedicar més temps, perque era un projecte que a jo personalment em va il·lusionar moltíssim.
Tot i que no he estat la persona que més a dedicat amor a aquest portafoli, crec que sempre he intentat tenir-ho al dia i he intentat millorar-lo sempre que he pogut.

L'any que ve ja no hi seré amb vosaltres perque me'n vaig a Palma, i segurament canviaré a Educació Primària. Us promet que intentaré continuar amb aquest portafoli, que intentaré adaptar-lo a s'altra carrera i sobretot, intentaré que aquesta eina em sigui útil fins l'últim dia de la meva vida universitària; i, si puc, continuaré amb això quan entri dins una vida laboral i més, i més, i més.. Aquest es un projecte de futuuurrrrr!!! Enhorabona!!!


Gràcies...
Alba Jiménez

1 comentario:

  1. Alba,
    Esper que tenguis molta sort en la teva nova etapa a Palma i que no t'oblidis dels teus companys a Eivissa! I també esper seguirem en contacte a través d'aquesta eina!
    Gràcies per la teva col.laboració i fins sa propera!!! Una abraçada molt grossa!!!

    ResponderEliminar